Доставка автомобілем в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку матраців по Україні.
Доставка автомобілем в Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Хмельницький, Тернопіль. Повна або часткова компенсація на доставку матраців по Україні.

Дитячі ортопедичні матраци (дітям від народження до 3 років).

Дитячі ортопедичні матраци
(дітям від народження до 3 років).

Багато майбутніх тат і мам задають собі питання – «а чи потрібен ортопедичний матрац їхній дитинці?», адже вони, коли були маленькими, спали на матрацах з шерсті чи вати і нічого страшного з ними не сталося. Можливо, але як показали медичні дослідження, більшості проблем з опорно-руховим апаратом, які на даний час нас мучать, можна було уникнути будь тоді дитячі ортопедичні матраци. Адже саме в перші роки життя дитинки формується її опорно-руховий апарат і можливі невеличкі вади можуть відобразитися через десятки років.

На сьогодні в продажі є велике різномаїття ортопедичних матраців взагалі, і дитячих, зокрема. Різні наповнювачі, різна товщина, але дві речі що їх об’єднують, це всі вони зроблені з натуральних матеріалів і у них відсутній пружинний блок. Звичайно в магазинах чи на базарах ВИ можете натрапити на економ-варіант дитячого ортопедичного матраца, одним з наповнювачів якого є штучний латекс, проте матеріали, які безпосередньо контактують з тілом дитинки обов’язково мають бути натуральними, що дозволить тілу ВАШОЇ дитини дихати та створять сприятливий мікроклімат для її розвитку. ВИ запитаєте, а чому відсутній пружинний блок? Все дуже просто, по-перше, вага дитини не є такою великою щоб її розприділяти на певну площину По-друге, пружинний блок створює певні вібрації, які можуть вплину на стрімко ростучий дитячий опорно-руховий апарат.

Деякі продавці радять не знімати поліетиленову упаковку з матраца, аби він не намок, проте виникає питання навіщо ж ми тоді намагалися підібрати натуральні матеріали. Тим паче складові матраца сприяють вентиляції, а це дуже важливо для шкіри ВАШОГО малюка. А якщо ж ви все ж хочете вберегти матрац від промокань, то рекомендуємо купити одноразові пеленки, які миттєво вбирають вологу (їх ВИ можете знайти в будь-якій аптеці).

Незважаючи на те, що ми пропонуємо ортопедичні матраци «Фані», «Фіора», «Оріон» довільних розмірів з урахування ціни за квадратний метр, стандартними розмірами вважаються 120 см на 60 см. Проте варто пам’ятати, що навіть невеличкі відхилення розмірів ВАШОГО ліжечка від розмірів матраца, можуть призвести до травм малюка. Тому ми пропонуємо своїм клієнтам робити замовлення дитячих ортопедичних матраців відповідно до розмірів їхнього індивідуального дитячого ліжечка.

Знаючи, що батьки намагаються пом’якшити ліжечко дитини за допомогою ковдрочок та різних перин, ми наголошуємо - для здорового сну Вашого малюка необхідна тверда поверхня. Твердість поверхні додає кокос. У дитячому матраці «Фані» кокосовий шар є лише з однієї сторони, отже твердий він теж з одного боку і це дуже легко визначити на дотик. У моделі «Фіора» кокосове волокно покладене з обох сторін матраца, отже в будь-який час ви зможете перевернути його на іншу, і ваш малюк не відчує ніякої різниці. В першу чергу необхідність у перевертанні матраца може виникнути під час промокання однієї зі сторін. Якщо ж говорити про матрац «Оріон», то тут все зовсім по іншому відсутність поролону збільшує пружність, за рахунок цього матрац буде ще твердішим, а отже його ортопедичний ефект ще кращим. До відома: кокосове волокно – це, в першу чергу, речовина з антибактеріальними властивостями. Крім того, воно забезпечує відмінну циркуляцію повітря та теплообмін, а ці складові роблять матрац з вмістом кокосового волокна одним з найкомфортніших. У дитячих матрацах нашого виробництва ми використовуємо польське кокосове волокно.

До речі, не рекомендуємо використовувати високі та напів-високі подушечки в перші роки розвитку ВАШОЇ малечі, двох сантиметрів буде достатньо.

Пам’ятайте, що вдало облаштоване спальне місце малюка, це 90 відсотків правильного розвитку опорно-рухового апарату ВАШОЇ дитини.